biletul zilei pariuri sportive ro.oddstake.com pariuri sportive online

November 18, 2014 - master

Dupa inghesuiala la vot, vine bataia: Romanii iau cu asalt un oras din Italia

Aproximativ 1.000 de romani stabiliti in Italia si-au achizitionat deja bilete pentru marea finala Superkombat, cialis care va avea loc in aceasta sambata, link la Monza, prostate si unde Catalin Morosanu il va infrunta pe colosul american din cusca MMA, Ron Sparks.

In total, 5.000 de spectatori sunt asteptati la PalaIper Arena din Monza, 2.000 de tichete fiind puse in vanzare de ieri. Evenimentul transmis in direct in 90 de tari va fi deschis cu un recital de exceptie al naistului Nicolae Voiculet.

Dupa ce a impresionat in ringurile din Japonia, Olanda si Australia, Morosanu, poreclit Moartea din Carpati datorita stilului sau agresiv, va lupta in premiera in Italia, acolo unde exista cea mai mare comunitate de romani din Diaspora.

“Sunt mandru ca am posibilitatea sa lupt in Italia, e ca si cum as face-o in Romania fiindca alaturi de mine vor fi conationalii mei, iar asta imi va da putere sa-l spulber pe american. Asta e cea mai mare bucurie a mea, sa ii vad pe romani laolalta”, a declarat singurul luptator politician din tara.

De altfel, conform promotorului Eduard Irimia, circa 2.000 de locuri au fost rezervate pentru fanii romani. Pe langa site-urile de specialitate din Italia, tichetele pot fi achizitionate pana vineri si de la magazinele romanesti de alimente din reteaua Logistic East Food si partenere La Costache din zona Lombardia.

“Am reusit sa facem o intelegere cu promotorul local si fiindca exista un interes mare in Italia, am rezervat o parte din arena pentru romanii nostri. Fiindca multi vor veni inclusiv de la Roma, am blocat o parte din bilete pentru ziua galei”, a spus Irimia.

Nu doar Catalin Morosanu va reprezenta Romania in marea finala de la Monza, ci si cei mai cunoscuti frati din sportul de contact autohton. Campion mondial Superkombat de anul trecut, Andrei Stoica il va infrunta pe americanul Emilio Valecillo, in timp ce fratele sau, Bogdan, se va duela cu romanul crescut in Italia, Alexandru Negrea. De asemenea, Amansio Paraschiv, Cristian Milea si Razvan Avasilcai sunt anuntati in programul evenimentului.

Si o parte dintre artistii care vor canta in timpul evenimentului sunt adusi special din tara. Naistul Nicolae Voiculet, unul dintre cei mai bine cotati din lume, va canta in ceremonia de deschidere, in timp ce Andreea Loulou, desemnata cea mai sexy cantareata in 2013, va sustine un scurt recital inaintea marii finale.

“Faptul ca avem marea finala in Italia e o recunoastere a valorii unui brand romanesc. Ceea ce multa nu stie, intreaga productie a Superkombat va fi realizata de o echipa din Romania, avem un staf de aproape 80 de persoane care pleaca de la Bucuresti special pentru acest eveniment”, a mai afirmat Irimia, presedintele circuitului Superkombat.

K1